Soms zijn er momenten in je leven waarbij je tegen vragen of problemen aanloopt, waar je in je eentje niet uit komt.  Deze kunnen betrekking hebben op je relatie, je werk of studie of op jezelf.

Wanneer je hier al langere tijd mee rondloopt, kan het zijn dat je fysieke of mentale blokkades gaat ervaren. Dit kan zich uiten in fysieke klachten zoals vermoeidheid of verhoogde spierspanning, of in mentale klachten zoals lusteloosheid, somberheid of verhoogde geïrriteerdheid.

Misschien heb je al op verschillende manieren naar oplossingen gezocht, maar blijf je steeds steken en weet je niet precies wat er nu mis gaat of waar het aan ligt. Het gaat in ieder geval niet zoals je wenst. In dat geval kan wandelcoaching uitkomst bieden.

In een wandelcoachtraject gaan we samen op pad om helder te krijgen wat precies je vraag is en om te formuleren wat je gewenste doel of oplossing hiervoor is.

Aan de hand van oefeningen en opdrachten krijg je inzicht in het probleem en ontdek je welke invloed jijzelf hierop hebt. Je krijgt handvaten aangereikt en leert welke  eigen-schappen en hulpbronnen jij tot je beschikking hebt om je gewenste oplossing of doelstelling te realiseren of misschien wel om allereerst een doelstelling of zingeving te vinden…

We werken oplossingsgericht: we kijken naar wat je wilt bereiken en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

De antwoorden en oplossingen liggen al in jou besloten. Als je die innerlijke bron van wijsheid en kracht weet aan te boren, zul je weer met vertrouwen en plezier je pad vervolgen en je eigen koers durven bepalen.

Ik loop daarbij graag een stukje met je mee.

Coachtraject

We starten met een gratis kennismakingswandeling van ca. 45 minuten, waarin we jouw vraag bespreken en wat je wilt bereiken. Na afloop ontvang je van mij een voorstel voor een coachtraject met prijsopgave. Hoeveel wandelingen nodig zijn, verschilt per persoon en per probleem.

Een coachingswandeling duurt gemiddeld  1 of 1,5 uur.

Vergoeding voor particulieren

Werk je voor een bedrijf of organisatie? Vraag je werkgever naar de mogelijkheden voor vergoeding. Veel werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling, ziektepreventie en herstel bij ziekte van personeel.

Ben je zelfstandig ondernemer?  De kosten voor coaching zijn aftrekbaar van de belasting

Locatie

Vaste wandellocaties zijn

Schiedam: Schiedam Noord/ Midden Delfland, Beatrixpark Schiedam,

Rijswijk   : landgoederenzone, Wilhelminapark en Elzenburgerbos.

Op verzoek kan ook op een andere groene locatie worden afgesproken, mits goed bereikbaar met openbaar vervoer. Mogelijk worden daarvoor wel reiskosten berekend.